Slikovni oglasi

Prikaz slikovnih FullHD oglasov

V dobi digitalizacije kjer lahko v večini vsak posameznik izbira vsebino, ki jo želi videti je pomembno, da obiskovalcem v prostoru na moderen in njim najbližji način prenesemo sporočilo, ki ga želimo skomunicirati. Interakcija se bo tako zdela bolj domača in pristna. Modul Slikovni oglasi s svojim avtomatiziranim in personaliziranim prikazovanjem vertikalnih in horizontalnih FullHD slikovnih oglasov ter preprostim urejanjem v oblaku, efektivno prikaže vsebino vašim obiskovalcem, hkrati pa prostoru, kjer se nahaja, doda moderno in elegantno noto. S to učinkovito rešitvijo bo oglaševanje preprosto in učinkovito.

Prikazovanje slikovnih oglasov je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s časom začetka in konca prikazovanja določenega oglasa.

Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.

V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so obvestila, video, dobrodošlica, itd.

Dodatno vam ponujamo tudi pomoč pri vodenju vašega marketinga z zasnovo in oblikovanjem oglasov. Vse zaslone vam tako lahko urejamo in vodimo mi.

Prikazni modul Slikovni oglasi je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi obiskovalci.

Vključeni moduli

Sorodni produkti

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.