Posebnosti

Lastnosti, ki delajo naše produkte in storitve vrhunske, vašo izkušnjo pa neprecenljivo

litebox_web_bg_1.04.jpg

Idealna rešitev za vaše notranje oglaševanje

Prikažite vašo ponudbo, oglase ali tehnične podatke preko spletne aplikacije na vse vaše zaslone hkrati.

Svetlobno hitro in zeleno

Napredna in varčna tehnologija

Jedrni sistem deluje na DominoCMS open source tehnologiji v obliki spletne aplikacije. Aplikacija je svetlobno hitra, izjemno lahka in podatkovno nepotrošna, zaradi česa je zelo energetsko učinkovita in zelena. Porabi več kot 1000% manj energije na naročnikovi kot strežniški strani.

Nadzirajte svojo prihodnost

Vse je avtomatizirano in časovno nastavljivo

Vsi moduli so ustvarjeni z možnostjo planiranja. Izberete lahko datum in čas začetka projekcije in zaključka prikazovanja. Tako lahko nastavite vse že tedne in mesece vnaprej, nato pozabite in pustite, da od tam pustite, da sistem prevzame in prikaže.

litebox_web_bg_1.07.jpg

Integracija zunanjih podatkov

Pridobite vašo vsebino iz obstoječih sistemov in aplikacij

Litebox se da popolnoma integrirati z zunanjimi CMS, CRM ali drugimi programskimi rešitvami in aplikacijami. Lahko prebira vsebino iz zunanjih podatkovnih baz ali datotek. Podatke urejate tudi preko obstoječega CMS sistema in vsebino prikazujete hkrati na spletni strani in zaslonih.

dd_litebox_hd_slides_1.0.08.jpg

Popoln nadzor na daljavo

Vse vsebine za zaslone po vseh vaših izpostavah po celem svetu lahko nadzirate z enega mesta.

  • Centralizirana spletna administracija
  • Varni dostopi
  • Neomejeno aplikacij in zaslonov
  • Urejanje preko mobilnih in drugih napra

Vse vsebine urejate z enega mesta, s centraliziranega spletnega CMS sistema, do katerega lahko dostopate na varen način s katerekoli omrežene napreve. Vsebine lahko hitro urejate tudi preko mobilnih naprav.

dd_litebox_hd_slides_1.0.09.jpg

Sistem pravic uporabnikov

Določajte točne pravice kdo lahko ureja vašo vsebino in na katerih zaslonih

Sistem vam nudi popoln nadzor nad vsemi zasloni preko sistema uporabnikov in uporabniških stopenj. Določate lahko urednike posameznih področij in pravice do urejanja posameznih segmentov, tako da lahko točno določeni uporabniku urejajo določene vsebine in zaslone.

Zanesljivo delovanje in podpora

24 ur na dan

Zanesljivo gostovanje v oblaku

Neprekinjeno in varno delovanje

Celoten sistem in aplikacije so gostovane v oblaku, tako da je delovanje zanesljivo, varno in neprekinjeno.

Odzivna in zanesljiva podpora

Z vami pri urejanju in ustvarjanju vsebine

Najpomembnejši dejavnik delovanja je zanesljiva in odzivna podpora, ki pomaga pri objavljanju, administraciji, pomoči uporabnikom in urednikom ter pri odpravi vseh tehničnih težav.

Neomejena rast in nadgrajevanje

Zagotavljanje dolgotrajnosti opreme in aplikacij

Tehnologija sistema omogoča nadgrajevanje in razvoj aplikacije z novimi tehnologijami, predvsem pa novimi možnostmi razvoja prikaznih modulov in aplikacij.

Litebox screens

Obdobje statičnega oblikovanja je konec

Čas je za programirani digitalni dizajn

Obdobje statičnega oblikovanja nadomeščamo z programiranim dinamičnim dizajnom, ki vso vsebino črpa iz baz podatkov in digitalnih virov ter jo preko aplikacij in zaslonov vizualizirano prikazuje na katerem koli formatu.

Tiskane vire nadomeščajo digitalni, zato se razvoj usmerja v programiranje prednarejenih modulov, ki vedno prikazujejo vsebino v živo in s tem omogočajo prikaz in menjavo podatkov živo.

dd_litebox_hd_slides_1.0.02.jpg

Digitalno že prikazujemo video in slikovne oglase.

Naslednji izziv je prikazovanje dinamičnih programiranih vsebin.

Fluidno oblikovani oglasi, ustvarjeni s HTML5 in CSS3 tehnologijo, ne glede na razmerje ali orientacijo dosegajo popolnoma odziven učinek z avtomatskim prilagajanjem na dimenzije prikazovalnika. S pretežno izvedbo v vektorskem formatu so vedno v kvalitetni resoluciji.

Dinamična struktura prinaša osnovni učinek kot slika in dodaja še veliko več z možnostjo animacij, tranzicij in več slikovnimi kadri.

Naslovna pasica

Spreminjanje informacij v živo pred vašimi očmi.

A najboljše prednosti dinamičnega oblikovanja so integracija podatkov in kompatibilnost z oddaljenimi sistemi. Podatki se lahko berejo
z baze, dodajajo in urejajo preko CMS sistema, ali pa v celoti pobirajo oddaljeno. Nič več oblikovanja in nalaganja slik, le še avtomatizirano in popolnoma nadzirajoči vizualizirani podatki.

Stopite v stik

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000