Zasloni

Ko oglaševanje postane interaktivno

dd_litebox_hd_slides_1.0.02.jpg

Prihodnost digitalnega prikazovanja je tu

Digitalni zasloni so prihodnost in tudi že sedanjost oglaševanja in prenašanja informacij, saj za njih ni potrebno fizično menjavanje platna ali tiska. Informacije se lahko upravljajo na daljavo in prikažejo v željenem trenutku, hkrati pa ponujajo ogromno novih možnosti obveščanja.

Multifunkcijsko, zanesljivo, moderno

Ponujamo nakup digitalnih LED zaslonov, ki jih lahko postavitev na svoja predstavitvena mesta od poslovnih in prodajnih prostorov, do čakalnic, javnih izložb ter vseh mest, ki so na voljo vašim uporabnikom.

Zaslone lahko uporabljate za namene internega oglaševanja, podajanja informacij vašim kupcem in uporabnikom, ali pa kot orodje za sporočanje in prikazovanje delovnih procesov v podjetju.

Zasloni so oblikovani moderno, nevpadljivo in minimalistično, izdelani iz kakovostnega aluminija s pleksi vdelavami ter statično stabilni.

sentjernejska-ucna-pot-z-informacijskim-zaslonom-na-dotik-11_w1080.jpeg

Izjemna svetlost

Visoko kontrastna slika

LiteBox lahko vsebuje visoko svetilne zaslone, ki omogočajo berljivost na soncu v zunanjih aplikacijah in svetlih notranjih prostorih.
Različne zunanje svetilni pogoji zahtevajo različne nivoje svetilnosti. Opcijski notranji svetlobni senzor meri svetlost ambienta in avtomatsko prilagaja svetilnost slike.

Interaktivna tehnologija

Multitouch

Aplicirajo se lahko različne touch tehnologije za različne karakteristike delovanja.

Dotakni se

LiteBox omogoča integracijotehnologije na dotik in ustvarja interaktivnost zunaj in znotraj.

dd_litebox_hd_slides_1.0.016.jpg

Vse vrste zaslonov

Vsebino, ki jo želite prikazati je mogoče prikazati na vseh vrstah in velikosti zaslonov.

Raznovrstni povsod

LiteBox zasloni so proizvedeni z trdno konstrukcijo in močnim ventilacijskim sistemom in na voljo z klimatsko napravo (hlajenje in/ali ogrevanje), ki omogoča optimalno delovanje v vseh pogojih vseh naprav v modelu.
Zunanja verzija z naprednim HVAC sistemom in filtri za zaščito elektronskih komponent, lahko deluje v okoljih z ekstremnimi temperaturami (toplo in hladno) in ob težkih vremenskih pojavih.

Zaloga in dobava

Preveriti zaloge in trenutne roke dobave. Okvirna redna dobava izdelkov, ki niso na zalogi je 9–11 tednov po vplačilu naročila oz. podpisu pogodbe.

Garancija

Osnovna garancija na strojno opremo je 1 leto. Na voljo je 5-letna podaljšana garancija, ki velja v primeru plačila rednega letnega vzdrževan

Montaža

Montaža zaslona zajema:

  • Predhodna dostava kovinskega podnožja ter zaščitne PVC cevi (fi10) za dovod telefonskega in električnega priključka skozi temelj podnožja.
  • Dostava zaslona na lokacijo (Slovenija)
  • Namestitev in vijačenje zaslona na predpripravljeno lokacijo, priklop na elektriko in internetni kabel
  • Zagon zaslona in namestitev programske opreme
  • Testiranje delovanja zaslona, klime, zvočnikov in programske opreme.


Odgovornost naročnika:
Morebitna lokacijska, gradbena dokumentacija za postavitev zunanjega zaslona ali potrebne infrastrukture (dovod električnega kabla in internetnega kabla s statično IP številko, priklop v električni omarici), priprava terena (betoniranje in namestitev kovinskega podnožja

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.