Zaposlitveni oglasi

Modul za prikazovanje zaposlitvenih oglasov

Modul za oglase prostih delovnih mest lahko uporabljate v pisarnah, proizvodnih kompleksih, restavracijah, salonih in drugih podobnih prostorih, da zagotovite čim večji doseg. Digitalni prikazovalnik omogoča enostavno in hitro urejanje oglasov preko spletne aplikacije. Z modulom imate možnost dinamičnega prilagajanja vsebine oglasov glede na čas in lokacijo prav tako zmodulom ni potrebe po fizičnih oglasnih plakatih, kar zmanjšuje stroške in porabo papirja.

Prikazovanje oglasov za prosta delovna mesta je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s časom začetka in konca prikazovanja določenega oglasa. Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.

V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten  izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med  vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni  oglasi, video, dobrodošlica, itd. 

Prikazni modul Zaposlitveni oglasi je sodobna rešitev,  ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi obiskovalci.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.