Rojstni dnevi

Modul za prikaz rojstnih dni zaposlenih

Rojstni dnevi

Modul za prikaz rojstnih dni zaposlenih

Modul za prikaz rojstnega dne je odličen doprinos k vaši organizaciji, s katerim boste hitro in enostavno prikazali veselje ob prihajajočih rojstnih dnevih svojih zaposlenih. Uporablja se lahko v katerem koli delovnem okolju, za prikaz rojstnih dni vseh zaposlenih. Zasnovan je na način, da je preprost preprost za urejanje. Ob prihajajočem rojstnem dnevu, preko spletne aplikacije zapišete ime in priimek zaposlenega, datum rojstva, dodate pa lahko tudi fotografijo slavljenca. Modul za prikaz rojstnih dni je odličen način za krepitev občutka skupnosti in sodelovanja med zaposlenimi ter odličen način za zagotavljanje, da se praznuje vsak poseben dan.

ReferencaRojstni dnevi

Prikazovanje rojstnih dni je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s točnim časom začetka in konca prikazovanja, ob nedelovanju pa se na zaslonu lahko vrti vaša privzeta shema oglasov in sporočil.

Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.
V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.
Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, obvestila, itd.
Prikazni modul Dobrodošlica je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi gosti.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.