Organizacije

Seznam članic združenja ali zveze

Prisotnost digitalnega obveščanja je v podjetij vse pogostejše, saj se jih vse več zaveda pomembnosti prvega vtisa obiskovalcev, ko stopijo v prostor. Z modulom Digitalne usmerjevalne grafike in seznami podjetij dodate stavbi moderno in elegantno noto. Preko spletne administracije lahko urejate celotne usmerjevalne grafike objektov, jih prikazujete na digitalnih zaslonih in sproti urejate. V stavbah z veliko podjetji, lahko na hiter in enostaven način dodajate in urejate nova podjetja z njihovimi logotipi in lokacijo oziroma nadstropjem.

Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.

V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, dobrodošlica, itd.

Prikazni modul Digitalne usmerjevalne grafike in seznami podjetij je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi obiskovalci. 

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.