Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Nazaj

Opis

Priponke

Nastavljiv čas predvajnja

Obvestilu, ki ga želite prikazati preprosto določite obdobje, v katerem je predvajanje obvestila relevantno, po končanem obdoobju pa se bo avtomatsko izklopil.

Urejanje v oblaku brez menjave ključka

Celoten sistem je pozicioniran v oblaku, kar omogoča enostavno spreminjanje prikazane vsebine preko spleta, kjerkoli in kadarkoli. Vsak zaslon sproti prilagodite glede na aktualne dogodke in sporočila, ki jih želite predati obiskovalcem. Postopek je preprost in hiter, brez zamujajočega preklapljanja USB ključev.

V Obvestila lahko spremenite vsak TV

Vsak obstoječ LED, Smart televizor, je lahko s pomočjo mini računalnika obvestilni zaslon. Ta s svojim zanesljivim delovanjem omogoča avtomatskim zagon aplikacije, nastavljivostjo izklopa/vklopa in miniaturno velikostjo. Lahko pa preverite našo raznovrstno ponudbo multifunkcijskih, modernih in zanesljivih zaslonov.

Prilagodljiv izgled

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine. Prilagodimo barve, pisavo in ozadje za popolnoma po meri izgled. Za ozadje lahko nastavimo tudi grafiko ali sliko, ki najbolje predstavlja vašo blagovno znamko.

Vključeni moduli

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.
Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000