Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Staromodne in neurejene oglasne deske so v primerjavi s sodobnim, digitalnim prikazovanjem obvestil manj učinkovite ter zahtevajo več časa za vzdrževanje. Modul Obvestila s svojim avtomatiziranim in personaliziranim prikazovanjem ter preprostim urejanjem v oblaku, olajša komunikacijo z vašimi obiskovalci, hkrati pa prostoru, kjer se nahaja, doda moderno in elegantno noto. S to učinkovito rešitvijo boste olajšali delo, posredovanje informacij in napotkov.

Prikazovanje obvestil je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s časom začetka in konca prikazovanja določenega obvestila. Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.

V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten  izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med  vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni  oglasi, video, dobrodošlica, itd. 

Prikazni modul Obvestila je sodobna rešitev,  ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi obiskovalci.

Nastavljiv čas predvajnja

Obvestilu, ki ga želite prikazati preprosto določite obdobje, v katerem je predvajanje obvestila relevantno, po končanem obdoobju pa se bo avtomatsko izklopil.

Urejanje v oblaku brez menjave ključka

Celoten sistem je pozicioniran v oblaku, kar omogoča enostavno spreminjanje prikazane vsebine preko spleta, kjerkoli in kadarkoli. Vsak zaslon sproti prilagodite glede na aktualne dogodke in sporočila, ki jih želite predati obiskovalcem. Postopek je preprost in hiter, brez zamujajočega preklapljanja USB ključev.

V Obvestila lahko spremenite vsak TV

Vsak obstoječ LED, Smart televizor, je lahko s pomočjo mini računalnika obvestilni zaslon. Ta s svojim zanesljivim delovanjem omogoča avtomatskim zagon aplikacije, nastavljivostjo izklopa/vklopa in miniaturno velikostjo. Lahko pa preverite našo raznovrstno ponudbo multifunkcijskih, modernih in zanesljivih zaslonov.

Prilagodljiv izgled

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine. Prilagodimo barve, pisavo in ozadje za popolnoma po meri izgled. Za ozadje lahko nastavimo tudi grafiko ali sliko, ki najbolje predstavlja vašo blagovno znamko.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.