Jedilnik

Digitalni meni gostinske ponudbe

Prikazni modul jedilnik je vsestranski in enostaven za uporabo. Lahko se uporablja v restavraciji za prikaz menija in kupcem omogoča lažje branje in izbiro jedi. Digitalni meni ima več prednosti, kot je enostavna sprememba jedi in cen ter možnost dodajanja slik in opisov jedi. Modul lahko tudi avtomatsko posodablja cene in izbiro jedi glede na sezonske ali dnevne promocije. Prikazni modul jedilnik je odličen način za izboljšanje uporabniške izkušnje in povečanje prodaje. Do modula je mogoče dostopati tudi preko QR kode.

Prikazovanje jedilnika je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s točnim časom začetka in konca prikazovanja, ob nedelovanju pa se na zaslonu lahko vrti vaša privzeta shema oglasov in sporočil.
Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.
V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.
Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, obvestila, itd.
Prikazni modul Jedilnik je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi gosti.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.