Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Digitalne koledarske stene so odlična rešitev za obveščanje ljudi o pomembnih datumih, dogodkih in praznikih. Svoje mesečne dogodke, ki so prikazani na seznamu dogodkov je mogoče enostavno posodobiti, animirati in osvežiti tako pogosto, kot je potrebno. Modul Koledar s svojim avtomatiziranim in personaliziranim prikazovanjem ter preprostim urejanjem v oblaku, olajša komunikacijo z vašimi obiskovalci, hkrati pa prostoru, kjer se nahaja, doda moderno in elegantno noto. S to učinkovito rešitvijo boste olajšali delo in posredovanje informacij.

Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.

V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, dobrodošlica, itd.

Prikazni modul Koledar je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi obiskovalci.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.