Dobrodošlica

Navdušite svoje goste s personaliziranim pozdravom

Dobrodošlica

Navdušite svoje goste s personaliziranim pozdravom

Prvi vtis gostov, ki prihajajo na srečanje in stopijo v vaše poslovne prostore je pomemben. Modul Dobrodošlica s svojim avtomatiziranim in personaliziranim prikazovanjem ter preprostim urejanjem v oblaku dodaja vaši zgodbi poslovnih obiskov kreativen detajl in piko na “i” vašem ugledu. S pozdravom in izkazanim spoštovanjem gostov dvigne nivo vašega poslovanja in vam s tem omogoči odličen začetek srečanja.

ReferencaLB-05-01

Prikazovanje pozdrava je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s točnim časom začetka in konca prikazovanja, ob nedelovanju pa se na zaslonu lahko vrti vaša privzeta shema oglasov in sporočil.
Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.
V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.
Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, obvestila, itd.
Prikazni modul Dobrodošlica je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi gosti.

Nastavljiv čas predvajnja

Pred sestanki vklopite modul dobrodošlice in napišete besedilo dobrodošlice, naziv prihajajoče delegacije in njene člane. Modul se nastavi točno na uro in traja do predvidenega zaključka sestanka, ko se avtomatsko skrije, zaslon pa začne predvajati predhodno, splošno shemo.

Prilagodljiv izgled

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine. Prilagodimo barve, pisavo in ozadje za popolnoma po meri izgled. Za ozadje lahko nastavimo tudi grafiko ali sliko, ki najbolje predstavlja vašo blagovno znamko.

Urejanje v oblaku brez menjave ključkov

Celoten sistem je pozicioniran v oblaku, kar omogoča enostavno spreminjanje prikazane vsebine preko spleta, kjerkoli in kadarkoli. Vsak zaslon sproti prilagodite glede na goste oziroma oblikovalce, ki jih pričakujete. Postopek je preprost in hiter, brez zamujajočega preklapljanja USB ključev.

V dobrodošlico lahko spremenite vsak TV

Vsak obstoječ LED televizor, je lahko s pomočjo mini računalnika dobrodošlica. Ta s svojim zanesljivim delovanjem omogoča avtomatskim zagon aplikacije, nastavljivostjo izklopa/vklopa in miniaturno velikostjo. Lahko pa preverite našo raznovrstno ponudbo multifunkcijskih, modernih in zanesljivih zaslonov.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.