Dobrodošlica

Navdušite svoje goste s personaliziranim pozdravom

Nazaj

LB-05-01

Nastavljiv čas predvajnja

Pred sestanki vklopite modul dobrodošlice in napišete besedilo dobrodošlice, naziv prihajajoče delegacije in njene člane. Modul se nastavi točno na uro in traja do predvidenega zaključka sestanka, ko se avtomatsko skrije, zaslon pa začne predvajati predhodno, splošno shemo.

Prilagodljiv izgled

Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine. Prilagodimo barve, pisavo in ozadje za popolnoma po meri izgled. Za ozadje lahko nastavimo tudi grafiko ali sliko, ki najbolje predstavlja vašo blagovno znamko.

Urejanje v oblaku brez menjave ključkov

Celoten sistem je pozicioniran v oblaku, kar omogoča enostavno spreminjanje prikazane vsebine preko spleta, kjerkoli in kadarkoli. Vsak zaslon sproti prilagodite glede na goste oziroma oblikovalce, ki jih pričakujete. Postopek je preprost in hiter, brez zamujajočega preklapljanja USB ključev.

V dobrodošlico lahko spremenite vsak TV

Vsak obstoječ LED televizor, je lahko s pomočjo mini računalnika dobrodošlica. Ta s svojim zanesljivim delovanjem omogoča avtomatskim zagon aplikacije, nastavljivostjo izklopa/vklopa in miniaturno velikostjo. Lahko pa preverite našo raznovrstno ponudbo multifunkcijskih, modernih in zanesljivih zaslonov.

Vključeni moduli

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.
Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000