Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Modul za prikaz citatov je vsestranski in enostaven za uporabo orodje, ki se lahko uporablja v pisarniških prostorih, proizvodnih kompleksih, restavracijah, salonih, itd. Modul ima velik, enostaven za branje zaslon, ki vsak dan prikazuje nov citat ali misel. Modul na enostaven in hiter način urejate v spletni aplikaciji. 

Pozitivne misli imajo za zaposlene veliko koritsi, saj pozitivne misli in citati pomagajo krepiti dobro počutje med strankami. Prav tako pomaga krepiti občutek skupnosti in sodelovanja med zaposlenimi. Je odličen način za ohranjanje pozitivnega duha in motivacije med zaposlenimi ter za spodbujanje kreativnosti in produktivnosti.

Prikazovanje citatov je popolnoma avtomatizirano in nastavljivo s točnim časom začetka in konca prikazovanja, ob nedelovanju pa se na zaslonu lahko vrti vaša privzeta shema oglasov in sporočil.
Aplikacija s celotnim sistemom je gostovana varno v oblaku, kar vam omogoča enostavno spreminjanje vsebine za prikaz preko spletnega vmesnika kjerkoli in kadarkoli.
V prikazovalnik lahko z dodatnim mini računalnikom spremenite vsak LED ali Smart TV, nudimo pa tudi ponudbo zaslonov za nakup ali najem.
Glede na vaše potrebe prilagodimo celoten izgled prikazane vsebine, izbirate pa lahko med vrsto že pripravljenih modulov kot so slikovni oglasi, video, obvestila, itd.
Prikazni modul Citati je sodobna rešitev, ki vam nudi višji nivo interakcije z vašimi gosti in zaposlenimi.

Vključeni moduli

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

E-osmrtnice

Aplikacija za prikazovanje obvestil o pogrebih na digitalnih zaslonih

Citati

Ohranjanjte pozitivni duh med zaposlenimi in strankami, z modulom Citati

Dogodki

Prikaz koledarja prihajajočih dogodkov

Video

Elegantno in efektivno obveščanje

Akcije

Prikazovanje akcij in znižaniih proizvodov

Obvestila

Moderen in enostaven način komuniciranja obvestil

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 15)

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.