Prednosti LiteBox predvajalnika

Zakaj je LiteBox najboljša rešitev

Najnovejše tehnologije

edro našega predstavlja centraliziran sistem DominoCMS 7, ki poganja samo aplikacijo kot tudi urejevalnik Modus. Sistem odlikuje izjemna hitrost delovanja, ki skrbi za kvaliteten prikaz oglasov in uporabniška izkušnja zaradi katere vam bo urejanje v užitek.

Več: dominocms.com

Popoln nadzor

Vsebine in prikazovanje vseh zaslonov urejate preko enotnega urejevalnika Modus. Urejanje poteka izjemno hitro in učinkovito. V nekaj trenutkih lahko s kateregakoli računalnika ali mobilnika povezanega z internetom spremenite katerokoli prikazno sliko ali informacijo.

Več: moduscrm.com

Zanesljiva podpora in servis

V sklopu zagotavljanja storitve vam za uspešno rast, delovanje in prinašanje rezultatov ponujamo popolno podporo z možnostjo dodatnega servisa:

  • Administrativna in tehnična podpora
  • Programiranje novih funkcij
  • Svetovanje in odprava napak
  • Marketinško svetovanje in snovanje
  • Oblikovanje oglasov

Nenehno nadgrajevanje

Našo storitev, sistem in aplikacije, nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo. Dodajamo vedno nove možnosti, zato bo vaša uporaba in učinkovitost rasla in bila vedno v koraku s časom.

Popolna dinamičnost vsebine

Vse vaše vsebine so zapisane v bazi podatkov zaradi česar je omogočeno poljubno prikazovanje in izpisovanje. Dinamičnost vsebine nam omogoča neomejene možnosti izvedbe, ki jih lahko ponudimo za izvedbo vaših idej.

Visoka stopnja varnosti

Veliko odgovornost nam predstavlja varnost sistema in vaših podatkov. Dostop je zavarovan s SSL varnimi certifikati, sistem vedno varnostno nadgrajujemo in skrbimo za največje metode ščitenja in varovanja pred vdori.

E-novice