Prijava

Prednosti LiteBox predvajalnika

Zakaj je LiteBox najboljša rešitev

litebox_web_bg_1.0.jpg

Digitalni dinamični displayi

Prihodnost je fluidni dizajn

Časa statičnih slik je konec. Fluidno oblikovani oglasi, ustvarjeni s HTML5 in CSS3 tehnologijo, ne glede na razmerje ali orientacijo dosegajo popolnoma odziven učinek z avtomatskim prilagajanjem na dimenzije prikazovalnika. S pretežno izvedbo v vektorskem formatu so vedno v kvalitetni resoluciji.

Dinamična struktura prinaša osnovni učinek kot slika in dodaja še veliko več z možnostjo animacij, tranzicij in več slikovnimi kadri.

A najboljše prednosti fluidnega oblikovanja so integracija podatkov in kompatibilnost z oddaljenimi sistemi. Podatki se lahko berejo z baze, dodajajo in urejajo preko CMS sistema, ali pa v celoti pobirajo oddaljeno

Nič več oblikovanja in nalaganja slik, le še avtomatizirano in popolnoma nadzirajoči vizualizirani podatki.

litebox_web_bg_1.04.jpg

Idealna rešitev za vaše notranje oglaševanje

Prikažite vašo ponudbo, oglase ali tehnične podatke preko spletne aplikacije na vse vaše zaslone hkrati.

Najnovejše tehnologije

edro našega predstavlja centraliziran sistem DominoCMS 7, ki poganja samo aplikacijo kot tudi urejevalnik Modus. Sistem odlikuje izjemna hitrost delovanja, ki skrbi za kvaliteten prikaz oglasov in uporabniška izkušnja zaradi katere vam bo urejanje v užitek.

Več: dominocms.com

Popoln nadzor

Vsebine in prikazovanje vseh zaslonov urejate preko enotnega urejevalnika Modus. Urejanje poteka izjemno hitro in učinkovito. V nekaj trenutkih lahko s kateregakoli računalnika ali mobilnika povezanega z internetom spremenite katerokoli prikazno sliko ali informacijo.

Več: moduscrm.com

Zanesljiva podpora in servis

V sklopu zagotavljanja storitve vam za uspešno rast, delovanje in prinašanje rezultatov ponujamo popolno podporo z možnostjo dodatnega servisa:

  • Administrativna in tehnična podpora
  • Programiranje novih funkcij
  • Svetovanje in odprava napak
  • Marketinško svetovanje in snovanje
  • Oblikovanje oglasov

Nenehno nadgrajevanje

Našo storitev, sistem in aplikacije, nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo. Dodajamo vedno nove možnosti, zato bo vaša uporaba in učinkovitost rasla in bila vedno v koraku s časom.

Popolna dinamičnost vsebine

Vse vaše vsebine so zapisane v bazi podatkov zaradi česar je omogočeno poljubno prikazovanje in izpisovanje. Dinamičnost vsebine nam omogoča neomejene možnosti izvedbe, ki jih lahko ponudimo za izvedbo vaših idej.

Visoka stopnja varnosti

Veliko odgovornost nam predstavlja varnost sistema in vaših podatkov. Dostop je zavarovan s SSL varnimi certifikati, sistem vedno varnostno nadgrajujemo in skrbimo za največje metode ščitenja in varovanja pred vdori.

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI64311449

Stopite v stik

Domdesign
Šolska ulica 1
8250 Brežice
+386 40 842 313
studio@domdesign.si
domdesign.si

Digitalni certifikat

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000