• Sheme
 • Primeri
 • Paketi
 • Prijava Začni

  Prednosti LiteBox predvajalnika

  Zakaj je LiteBox najboljša rešitev

  litebox_web_bg_1.0.jpg

  Digitalni dinamični displayi

  Prihodnost je fluidni dizajn

  Časa statičnih slik je konec. Fluidno oblikovani oglasi, ustvarjeni s HTML5 in CSS3 tehnologijo, ne glede na razmerje ali orientacijo dosegajo popolnoma odziven učinek z avtomatskim prilagajanjem na dimenzije prikazovalnika. S pretežno izvedbo v vektorskem formatu so vedno v kvalitetni resoluciji.

  Dinamična struktura prinaša osnovni učinek kot slika in dodaja še veliko več z možnostjo animacij, tranzicij in več slikovnimi kadri.

  A najboljše prednosti fluidnega oblikovanja so integracija podatkov in kompatibilnost z oddaljenimi sistemi. Podatki se lahko berejo z baze, dodajajo in urejajo preko CMS sistema, ali pa v celoti pobirajo oddaljeno

  Nič več oblikovanja in nalaganja slik, le še avtomatizirano in popolnoma nadzirajoči vizualizirani podatki.

  litebox_web_bg_1.04.jpg

  Idealna rešitev za vaše notranje oglaševanje

  Prikažite vašo ponudbo, oglase ali tehnične podatke preko spletne aplikacije na vse vaše zaslone hkrati.

  Najnovejše tehnologije

  edro našega predstavlja centraliziran sistem DominoCMS 7, ki poganja samo aplikacijo kot tudi urejevalnik Modus. Sistem odlikuje izjemna hitrost delovanja, ki skrbi za kvaliteten prikaz oglasov in uporabniška izkušnja zaradi katere vam bo urejanje v užitek.

  Več: dominocms.com

  Popoln nadzor

  Vsebine in prikazovanje vseh zaslonov urejate preko enotnega urejevalnika Modus. Urejanje poteka izjemno hitro in učinkovito. V nekaj trenutkih lahko s kateregakoli računalnika ali mobilnika povezanega z internetom spremenite katerokoli prikazno sliko ali informacijo.

  Več: moduscrm.com

  Zanesljiva podpora in servis

  V sklopu zagotavljanja storitve vam za uspešno rast, delovanje in prinašanje rezultatov ponujamo popolno podporo z možnostjo dodatnega servisa:

  • Administrativna in tehnična podpora
  • Programiranje novih funkcij
  • Svetovanje in odprava napak
  • Marketinško svetovanje in snovanje
  • Oblikovanje oglasov

  Nenehno nadgrajevanje

  Našo storitev, sistem in aplikacije, nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo. Dodajamo vedno nove možnosti, zato bo vaša uporaba in učinkovitost rasla in bila vedno v koraku s časom.

  Popolna dinamičnost vsebine

  Vse vaše vsebine so zapisane v bazi podatkov zaradi česar je omogočeno poljubno prikazovanje in izpisovanje. Dinamičnost vsebine nam omogoča neomejene možnosti izvedbe, ki jih lahko ponudimo za izvedbo vaših idej.

  Visoka stopnja varnosti

  Veliko odgovornost nam predstavlja varnost sistema in vaših podatkov. Dostop je zavarovan s SSL varnimi certifikati, sistem vedno varnostno nadgrajujemo in skrbimo za največje metode ščitenja in varovanja pred vdori.